,

Ájurvédikus életmód konzultáció Hanával

20.000 Ft

Az  ájurvéda szerinti testtípusod és az esetleges kibillenések beazonosításával kezdjük a konzultációt, ehhez beszélgetünk a jelenlegi körülményeidről, esetleges tüneteidről, megoldandó feladatokról, majd javaslatot teszek a Számodra ideális étrend és életmód kialakítására, ha szükséges terápiára, testmozgásra, hogy Te visszatalálj a számodra ideális testi és lelki állapotodba.

Online és személyesen is van lehetőséged konzultálni!

Konzultáció időtartama: 60 perc

A megrendeléshez tedd a kosárba a terméket és kérlek figyeld a leveleidet, mert emailben tájékoztatlak a továbbiakról! 

A konzultáció során és azt követően tanácsokat adok Neked, ha úgy tetszik mutatok egy lehetséges utat egy harmonikusabb élet felé, de az úton majd Neked kell elindulni! Vagyis kérlek akkor jelentkezz, ha az esetleges problémák megoldásához, vagy az egészséged érdekében, ha szükséges akár változtatni is kész vagy a szokásaidon, néha talán a komfort zónádból is ki tudsz lépni.

Ha bármilyen fizikai, vagy mentális betegségben szenvedsz, akkor a problémád megoldása érdekében tapasztalt orvosi segítségét javaslok Neked, ilyen kérdésekkel is kereshetsz!

Ez a konzultáció egyfajta útbaigazítás, ami segíthet elérni önmagunk legjobb változatát.

Az ájurvédikus konzultáció tartalma:

  • ájurvéda szerinti dósa-típus meghatározás
  • esetleges kibillenések, eltérések meghatározása
  • életmódra és étrendre vonatkozó javaslatok
  • javaslatok testmozgásra, terápiára (ezeket az adott szakterületre képzett szakember végzi, a kiegészítő terápiák díját a konzultáció díja nem tartalmazza)
  • javaslatok étrend kiegészítőkre, ezek lehetséges beszerzési lehetőségei (a készítmények árát a konzultáció díja nem tartalmazza)

Online és személyesen is van lehetőséged konzultálni! 

Konzultáció időtartama: 60-90 perc
Ára: 20.000 Ft

RÉSZLETEK>>

Ha életmód váltásba kezdesz, akkor nézd meg az Ájurvéda mentor programot is!