KAQUNᵀᴹ

A KAQUNᵀᴹ víz titka

A Kaqun víz előállítása során talán az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy nincsenek vegyi, vagy mérgező anyagok és az oxigén nem külső forrásból kerül a vízbe. Nem történik magasnyomású oxigén bevitel az előállítás során, ezért nem csökken a víz oxigéntartalma akkor sem, amikor felbontjuk a palackot! Ez nagyon fontos, hiszen ez azt jelenti, hogy az oxigén bent marad a vízben vagyis bekerül a szervezetünkbe, amikor elfogyasztjuk, akkor is, ha napokig nyitva hagyjuk a palackot előtte.

A Kaqun technológia, vagyis az a különleges eljárás, aminek során a vízben drasztikusan megnő az oxigén mennyisége és az tartósan meg is marad, egy sok éves kutatás és fejlesztés eredménye. Az első eszköz, amelynek során a Kaqun technológia képes volt az aktív oxigént megkötni a vízben 1981-ben készült, ezt követően hosszas  kutatómunka és fejlesztés következett, melynek eredményeképpen a magas oxigéntartalmú Kaqun víz a fogyasztói piacon is megjelenhetett.

A Kaqun vizet kétféle képpen lehet a szervezetbe szállítani: egyrészt a bőrön keresztül a Kaqun fürdő során, illetve orálisan a Kaqun víz fogyasztásával. A Kaqun ivóvíz áthatol a nyálkahártyán, a gyomron és a gyomor-bél traktuson is, majd a szövetekbe jut, ahol segíti azok regenerációját. A fogyasztásával kapcsolatban a tanulmányok kimutatták, hogy csökkenti a mentális és a fizikai fáradtságot, mivel extra oxigént szállít az úgynevezett mitokondriumokhoz, amelyek gyakorlatilag a sejtek energiájáról gondoskodik.

A KAQUN víz gyártása során nem kerül felhasználásra SEMMILYEN kemikália!

Rendszeres fogyasztása bizonyítottan képes méregteleníteni, frissíteni a szervezetet, valamint energiával tölteni fel azt.

FONTOS!

Ha Kaqun vizet szeretnél rendelni ezen az oldalon, kérlek küldj üzenetet, mert a víz szállítása nehézkes, így csak személyesen tudod átvenni a 4. kerületben. Ezzel szemben mindkét Kaqun gél könnyen szállítható Foxpost-tal, ehhez nem kell üzenetet küldened, csak a vásárlás végén kiválasztani hogy hova kéred a terméket. 

Mind a(z) 2 találat megjelenítve