Ájurvéda mentor program

Változtasd meg az életed! Tisztulj és fejlődj velem.

Ebben a programban megtanítalak, hogyan ismerd meg magad és élj harmóniában a testeddel, a legősibb komplett életfilozófia segítségével!
A programban szükség esetén szakorvosi felügyelettel is részt vehetsz!

Az ájurvéda mentor program célja

Amióta emberekkel foglalkozom azt tapasztalom, hogy nem csupán belekezdeni kihívás egy új életmódba, hanem azt fenntartani is. Kitartás kell hozzá, hogy megtanuld mi az, ami jót tesz Neked és mit érdemes átalakítani az életedben, legyen szó a szokásaidról, a napirendedről, vagy a táplálkozásodról. Márpedig az életmódváltás fontos része az összes említett dolog és az is teljesen bizonyos, hogy ha mindent úgy csinálsz, ahogy eddig, akkor az eredmény is ugyan az lesz, ami eddig volt. Pedig, ha új céljaid vannak, vagy egy megoldandó feladatod, egészség problémád, vagy csak szeretnél lefogyni, vagy jobban érezni magad a bőrödben, akkor bizony változásra van szükséged. Talán ezért is olvasod ezeket a sorokat… 🙂

De nem kell egyedül végigcsinálnod! Nem kell az interneten böngészned a legújabb diéta terndeket, mert olyat nem fogsz találni, ami mindenkinek jó…Neked talán éppen nem….és ez csak utólag derül majd ki. Nem érdemes próbálkozni, mert sajnos az egészséged tekintetében nem igaz a mondás, hogy „ami nem öl meg, az megerősít”!

Én a változásban segítek Neked és az a tapasztalatom, hogy ehhez egy beszélgetés nem elég, hiszen meg kell ismerned magad és megtanulnod egy tudatosabb életmód alapjait.

Ezen az úton, amit önmagadhoz mutatok, elsősorban az Ájurvéda ősi tudományát hívom segítségül, hiszen ez a legősibb komplett életfilozófia. 

Ebben a programban az a cél, hogy Te megismerd magad és a segítségemmel felépítsd a számodra legkedvezőbb életmódot, étrendet, napirendet, egy hosszú távú harmonikus állapot elérése érdekében!

nature, adventure, hike

Neked szól az ájurvéda mentor program, ha....

breakfast, dessert, yogurt
 • Egy ideje keresgélsz a diéták közt, de egyik sablon sem ideális a számodra;
 • Ha személyre szabott és hosszú távú megoldást keresel;
 • Ha sokat jelent Neked, hogy nem kell egyedül csinálnod, mert segítek Neked az úton;
 • Ha képben vagy az aktuális egészség terndekkel, minden barátodnak / barátnődnek Te segítesz eligazodni, de magadnak valahogy mégsem találod a megfelelő megoldásokat;
 • Ha teljesen elvesztél az egészségprogramokban és nem tudod mi lenne a Te céljaidhoz a megfelelő út;
 • Ha egyszerűen csak jól akarod érezni magad a bőrödben és szeretnéd sokáig ezt érezni;
 • Ha van valamilyen egészség problémád, amit szeretnél megoldani (szükség esetén orvosi segítséggel);
 • Ha szeretnél tudatosabban élni, tudni, hogy mit eszel és miért, vagy hogy mi mérgezi a tested?
 • Ha érdekel a jóga életmód, vagy az ájurvéda;
 • Ha szeretnéd megismerni a tested és tudni mikor és hogyan érdemes megtisztítanod a méreganyagoktól;
 • Ha tisztán szeretnéd tartani a tested a spirituális fejlődésed érdekében;
 • Vagy, ha készülsz valamilyen sport, vagy egyéb fontos eseményre, amire fontos formába hozni magad.

Az Ájurvéda mentor program alap csomagja 60 napos, mert az a tapasztalatom, hogy ennyi idő általában kell az életmód váltáshoz, valamit ez idő alatt jelentős, kedvező változást érhetsz el ahhoz, hogy önállóan is tudd folytatni az utat. Ez idő alatt, a rendszeres konzultációk során lesz lehetőséged a legtöbb nehézséget megbeszélni, feldolgozni és megfejlődni a segítségemmel.

Mit tartalmaz az Ájurvéda mentor program alap csomag?

Jelentkezz az Ájurvéda mentor programra, ami

Teljesen privát, csak Rólad szól!

Folyamatos konzultációk és segítség, hogy elérd a céljaid;

Online végezhető, bárhol vagy a program ideje alatt, a mentorálás nem szakad meg;

A Te személyes programod tartalmát a Te igényeidhez és megoldandó feladataidhoz alakítjuk;

A 60 napos mentor program tartalmának értéke:

 119.900Ft

A 60 napos mentor program ára:

 79.900Ft

Igen! Jól látod: ez 40.000Ft kedvezmény…..:) 

További információkhoz és jelentkezéshez küldj üzenetet!

A neved és email címed megadásával jelezheted jelentkezési szándékod a programra, vagy kérhetsz további információkat! Az adatok megadásával semmilyen kötelezettség nem jár! Az adataid megadása és az üzenetküldés nem jelenti azt, hogy jelentkeztél az Ájurvéda mentor programra! Az adataidat az adatkezelési szabályzatnak megfelelően kezeljük majd, erről az „Adatkezelés” menüpontban bővebben is tájékozódhatsz! Az üzenet mezőben leírhatod részletesebben, hogy miért szeretnél részt venni a programban és megadhatod a telefonszámod is, ez esetben hamarosan felhívlak, hogy egyeztessünk. Ha email címet adsz meg, akkor ott foglak keresni mielőbb egy első egyeztetés céljából. 

Ha nincs kérdésed és éppen ideális Neked a 60 napos Ájurvéda mentor program, így ahogy van, akkor egyszerűen csak a kosárba téve megrendelheted a kedvezményes csomag áron a gombra kattintva!

Ha kérdésed van görgess picit lejjebb, a gyakori kérdésekhez, vagy keress bizalommal! 
Namaste,

hana-aláírás2

Gyakori kérdések

Mindenképpen 60 naposnak kell lennie a programnak?

Nem. A program Rád és az igényeidre van szabva, rugalmasan alakítható. Ha például egy eseményre készülsz (gyakori a sport verseny, esküvő, nyaralás, vagy akár egy műtétre való felkészülés), akkor lehet az a program záró időpontja. Ennek megfelelően alakul majd a program ára (ha hosszabb, vagy rövidebb időszakról, több, vagy kevesebb konzultációról van szó), ami egyedi megbeszélés alapján kerül majd kialakításra. 

Online, vagy személyes a konzultáció?

Ez gyakran az aktuális vírus helyzettől függ. Az első konzultáció, amennyiben a helyzet engedi, lehet személyes, a többi általában online, de a program egyik előnye, hogy rugalmas. Személyesen és online is ugyan olyan hatékony.

Fizethetek részletekben?

Igen. Lehetőséged van 2 részletben fizetni a mentor program díját, ez esetben az első konzultáció előtt kérlek a program díjának 50%-át rendezd, a számodra kialakított program fele előtt a díj második részét is rendezd a folytatáshoz.

Jelentkezhetek a programra akkor is, ha van valamilyen egészség problémám?

Persze! Orvosi segítséggel dolgozom, minden esetben, ha konkrét egészség problémáról van szó, akkor orvossal konzultálok, vagy megfelelő orvost javaslok, amennyiben még nincs. Ha van, akkor pedig nagyon fontos a kezelőorvossal való folyamatos egyeztetés minden életmódot, vagy étrendet érintő változásról. A program egy egyeztetéssel indul, ahol kérlek, hogy minden ismert betegségedről tájékoztass, így meg tudjuk beszélni, hogy az adott problémában tudok-e segíteni, vagy megfelelő szakembert javaslok a Számodra.