Konzultáció típusok Hanával

Személyesen, vagy online

Különböző élethelyzetekben és egészségi állapotokban eltérő támogatásra, segítségre, terápiára van szükséged. A konzultáció típusok kialakításánál arra törekszem, hogy a számodra legideálisabb lehetőséget tudjam nyújtani!

Bármelyik konzultációs típust választod a  testtípusod – az ájurvédában úgy hívjuk, hogy a dósa típusod – és az ettől való, jelenlegi eltérések beazonosításával kezdjük a konzultációt, ehhez beszélgetünk a jelenlegi körülményeidről, tüneteidről -, ha vannak -, megoldandó feladataidról, alapvető ájurvédában alkalmazott módszerekkel (pl. pulzus diagnosztika), vagy ha szükséges akkor a hozott leleteid áttekintésével felmérjük a helyzetet, majd javaslatot teszek a számodra ideális étrend és életmód kialakítására, ha szükséges terápiás eljárásokra, vagy adott esetben a megfelelő orvosi ellátásra, hogy Te visszatérj a számodra ideális testi és lelki állapotodba.

Elsősorban -, de nem kizárólag – az ájurvéda szemléletmódját használom, ami egy holisztikus, hálózatos – vagyis nem feltétlenül lineáris – összefüggéseket kereső, ősi filozófiára épülő gyógyító rendszer. 

A tanácsok segítségével, illetve az ájurveda ősi bölcsességét felhasználva jobban megismerheted önmagad, megértheted az egészségeddel kapcsolatos problémáid okát és ráláthatsz, hogy végeredményben hogyan gyógyíthatod meg magad és ez a konzultáció fő célja.

Ha a konzultáció előtt szeretnél jobban megismerni, vagy érdekelnek a végzettségeim, tapasztalataim, akkor kérlek nézd meg a rólam szóló menüpontban, ki vagy én. 

A konzultáció során és gyakran azt követően is tanácsokat adok Neked, ha úgy tetszik mutatok egy lehetséges utat egy harmonikusabb, egészséges élet felé, de az úton majd Neked kell elindulni! Vagyis kérlek akkor jelentkezz, ha az esetleges problémák megoldásához, vagy az egészséged érdekében, ha szükséges akár változtatni is kész vagy a szokásaidon, néha talán a komfort zónádból is ki tudsz lépni.

Ha bármilyen fizikai, vagy mentális betegségben szenvedsz, akkor a problémád megoldása érdekében tapasztalt orvosi segítséget javaslok Neked, ilyen kérdésekkel is kereshetsz!

A konzultációval nem az a cél, hogy én készítsem el Számodra a legideálisabb étrendet, hanem, hogy Te megismerd önmagad és megtanuld, hogy mi a jó Neked!

Mivel érdemes hozzám fordulnod ?

Ájurvédikus életmód konzultáció - 90 perc

Ezt a konzultációt akkor javaslom, ha nincsenek krónikus, vagy súlyos, degeneratív betegségeid, amilyen például egy súlyos autóimmun betegség, daganatos betegségek, egyéb degeneratív betegségek, súlyos szív-érrendszeri betegségek. Vagyis, ha nem vagy súlyos beteg és nem is szeretnél az lenni! Ha menstruációs, vagy bármilyen tápcsatorna problémád van, lassú az anyagcseréd, fáj a fejed, vagy kisebb mozgásszervi problémáid vannak. Ha szeretnél egészségesebben élni, esetleg lefogyni, fittebb lenni, jobban érezni magad a bőrödben. Ha szeretnél felkészülni egy egészséges babavárásra, de esetleg már vannak kisebb hormonális problémáid, inzulin rezisztenciád, kisebb nőgyógyászati problémáid (például cisztáid), enyhébb pajzsmirigy problémáid. Ha vannak étel intoleranciáid, puffadsz, bőrtüneteid vannak. Ha szeretnéd, hogy jobban menjen a sport, vagy több energiára vágysz.  

Ez a konzultáció a következőket tartalmazza:

 

Konzultáció időtartama: 90 perc
Ára: 20.000 Ft

Ájurvédikus életmód konzultáció - 150 perc

Ezt a konzultációt akkor javaslom, ha valamilyen krónikus, vagy súlyos, degeneratív betegséged,  például egy súlyos autóimmun betegséged, daganatos betegséged, szív-érrendszeri betegséged van. Ebben az esetben a betegségedet közvetlenül érintő terápiát nem én rakom össze, vagy vezetem, ezt szakorvos kollégákra, tapasztalt terapeutákra, vagy erre specializálódott intézményekre bízom. A konzultáció célja ez esetben az, hogy Te átlásd hol tartasz, mi lehet az egészségedet érintő kihívások oka, milyen lehetséges terápiák ismertek, milyen szakemberek végzik ezeket, akik segítenek a gyógyulásban. A szakemberekre számos esetben konkrét javaslatot is teszek, velük előzetesen felveszem a kapcsolatot, menet közben is követem a gyógyulásod útját.  

Ez a konzultáció a következőket tartalmazza:

Konzultáció időtartama: 150 perc
Ára: 30.000 Ft

Ha már döntöttél, akkor máris jöhet az időpont foglalás a gombra kattintva és várlak szeretettel! 

Online és személyesen is van lehetőséged konzultálni!

Amennyiben az online konzultációt választod, videó beszélgetésre számíts (Skype-on), mert szükséges, hogy lássalak a pontosabb dósa típus beazonosításhoz!

A konzultáció során kérlek majd, hogy jegyzetelj, de a legfontosabb információkat, ha szükséges, röviden, email-ben is elküldöm majd Neked. 

Ha már jártál nálam, akkor a későbbiekben az utánkövető konzultációt is választhatod, hogy lásd hol tart a terápiád és ha szükséges bármely ponton változtassunk. Ez egy rövidebb, 60 perces konzultáció, melynek díja már csak 15.000Ft.

Tapasztalataim szerint a legtöbben szeretik többször átbeszélni, hogy hol tartanak. Ez egy fajta mentorálas, ahol folyamatosan nyomon követem hogy hol tartasz és milyen módosításokra, újításokra, változtatásokra van szükség.

Ha ilyen fajta mentorálást érdekel, nézd meg mit tartalmaz a mentor programom

A konzultáció megrendeléséhez kattints a gombra, ami közvetlenül az időpont foglaló rendszerembe vezet Téged. Itt ismét áttekintheted, hogy milyen lehetőségek közül tudsz választani. Ha megvan a megfelelő, akkor katints a foglalásra és a rendszer érthetően és egyszerűen kersztül vezet a foglaláson. Minden ponton ismét látni fogod, hogy milyen időpontot foglaltál, az mennyibe kerül és a megerősítő email tartalmazni fog minden fontos adatot.

Keress bizalommal! 
       Namaste,

hana-aláírás2