Szállítási és fizetési információk

Szállítás

A kiválasztott termék / termékek fizetése előre utalással történik. A megrendelést követően emailben küldjük a fizetési információkat. A megrendelés értékének beérkezése után a megrendelt termékeket az általad megadott FOXPOST   automatában veheted át. (Ez alól kivételt képez a KAQUN víz szállítása, erről lentebb olvashatsz.)

Mit az a FOXPOST?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Akár 1 munkanap alatt átveheted!

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot ide: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Országosan már több mint 100 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!
FOXPOST csomagautomaták listája itt: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Szállítás KAQUN víz esetén

KAQUN vizet a szállítás nehézsége miatt nálunk csak személyes átvétellel tudsz vásárolni, átvenni jelenleg csak Budapesten tudod majd! Kérlek keress a részletekért bármelyik elérhetőségünkön és egyeztessünk az átvételi lehetőségekről!

 

Fizetés a webshop-ban

A kiválasztott termékek fizetése előre utalással történik, ennek a menete a következő:

  1. A kiválasztott terméket a kosárhoz adja a “TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra kattintva.
  2. A pénztár oldalon az Ön számlázási és szállítási adatait kérjük el, ezek megadásával tudja befejezni a megrendelést.
  3. A megrendelést a “MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombra kattintva véglegesítheti, előtte kérem pipálja kis, hogy  “Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat”.
  4. A megrendelés beérkezik hozzánk, erről Ön egy automatikus visszaigazolást kap. Ha ezt néhány percen belül nem találja a megadott email címén, kérem ellenőrizze a SPAM mappában.
  5. A visszaigazolás tartalmazza a fizetési információkat, bankszámla adatokat, ahova a megrendelt termékek és a szállítás díját várjuk. Az átutalásnál minden esetben legyen szíves feltűntetni a megrendelés számát, amit a visszaigazoló email-ben talál.
  6. A megrendelés ellenértékének beérkezését követően küldjük a megrendelt termékeket.  

A webshopban rendelt termékek átutalásához a következő banki adatokra lesz szüksége:

Kedvezményezett: Kendi Hana

Bankszámla szám: 10918001-00000103-48300009

IBAN: HU04 1091 8001 0000 0103 4830 0009

Számlavezető bank: UniCredit Bank

Az átutalás tárgy mezőjében kérlek tüntesd fel a megrendelés számát!