100 órás ájurvéda képzés - a jelentkezés lezárult!

Hivatalos felnőttképzési program – személyes és online részvétellel

Ebben a képzésben hiteles előadóktól tudást szerezhetsz a legősibb komplett életfilozófia lényegéről - mindig MEGÚJULÓ tartalommal és plusz GYAKORLATI képzéssel!

Az oktatás célja

Több sikeres képzés után, a folyamatosan bővülő és egyre több előadóval és tartalommal kiegészülő tanfolyamom célja, hogy olyan ismeretanyagot nyújtson az ájurveda, mint legősibb komplett életfilozófia lényegéről, amit a mindennapi életben, a családja és saját egészsége fenntartsa érdekében, de akár munkájában is képes lesz alkalmazni a hallgató.

Az oktatás elméleti részében nem csak mint orvostudományt mutatjuk be az ájurvédát, hanem filozófiai alapjait és azokat a tudatra ható módszereket is áttekintjük, amelyek az ájurvéda terápiában nélkülözhetetlen szerepet játszanak.

A tananyagban olyan információkat is átadunk, amelyeket nem talál meg egy könyvben sem az érdeklődő, híres tanítók (pl. Dr. Vasant Lad) személyes tanításaiból. 

A gyakorlati részben a legautentikusabb módon, helyszínen és terapeuták vezetésével tapasztalhatja meg a hallgató, hogy mit is jelent az ájurvéda valójában, milyen gyógynövényeket és módszereket használunk és ezek hogyan hatnak? 

A képzés teljes egészében  ONLINE formában is végezhető, az előadások anyagai visszanézhetőek, nem kell valós időben és helyen lenni a részvételhez, ezért a gyakorlati rész az online résztvevők számára nem kötelező, de mégis a lehető legjobb szívvel ajánlom, hiszen itt igazán kézzel foghatóvá válik mindaz, amit a képzésen megtanulunk.

Sikeres záróvizsga esetében a végzett hallgatók hivatalos, felnőttképzési tanúsítványt szereznek (mely önmagában nem elegendő gyógyító tevékenység végzésére!).

stirnöl, cast, ayurveda

Képzési információk

hot, spices, spoon

Kinek ajánljuk a képzést?

 • azoknak, akik az ájurvéda tudományát munkájukban szeretnék használni, vagyis jelenleg is valamilyen egészségügyi területen dolgoznak;
 • aki ezt az ősi tudományt, „minden gyógyítás anyját” saját életükben, családjukban szeretnék felhasználni; 
 • akik bármely más terápiás területen dolgoznak, esetleg jógaoktatók, vagy egyéb fizikai közérzet javító szolgáltatást nyújtanak;
 • azoknak, aki szeretnének egy holisztikus, nem lineáris gondolkodású gyógyító rendszert megismerni, esetleg saját gyógyító tevékenységükbe integrálni;
 • akik megoldást keresnek valamilyen egészséggel kapcsolatos kihívásukra, vagy szeretnék elkerülni a betegségeket és tisztában lenni a prevenciós lehetőségekkel

A 100 órás képzés oktatási tematikája és témája:

Fontos hogy hiteles forrásból tanulj!

A 100 órás ájurvéda képzés állandó oktatói

Kendi Hana - ájurvéda tanácsadó, terapeuta, PhD hallgató

Ennek az oldalnak a tulajdonosa, a képzések megálmodója, szervezője és egy részének az előadója is vagyok. Arra specializáltam magam, hogy érthető és a mindennapi életbe könnyen beilleszthető módon segítsek megismeri önmagad és a Te egészségedhez vezető utat. Egyik eszközöm a legősibb komplett életfilozófia, az ájurvéda, e mellett pedig a minél tisztább táplálkozás elkötelezett híve vagyok. Fontos témám a test megszabadítása a méreganyagoktól és a tumoros megbetegedések holisztikus személetű kezelése, ez utóbbi a PhD kutatásom témája is. Ebben a képzésben olyan információkat is átadok, amiket szeretett tanítóimtól Dr. Szalkai Ivántól -, aki a hazai ájurvéda képzés úttörője -, vagy Dr. Vasant Lad-tól -, akinek hála ma egyáltalán beszélhetünk ájurvédáról a nyugati világban, - személyesen kaptam és tankönyvekben nem fellelhető.

Pétervári Zoltán - "alturista"

Zoli egy egyedi - szerintem fantasztikus - jelenség, filozófiai tudása - elsősorban a keleti filozófiák vonatkozásában - mély és Ő egy igazán elkötelezett gyakorló. Legtöbb idejét tanulással és az önismereti útjának mélyítésével tölti, rendszeresen jár és tanul Indiában és itthon is folyamatosan képzi magát. Szereti a szójátékokat, ebből ad egy kis kóstolót saját bemutatkozójában: "Pétervári Zoltán - "alturista" - Ezt képzeli. Jógaoktatóként magát fejleszti, Önismeri(?). Magával is tegeződik ha kéri. Jelenleg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola vallásbölcselet szakos hallgatója, foglalkozik filozófiával, távol-keleti bölcseletekkel, a védikus és tantrikus tudás elsajátításával. Több mint 10 éve, napi szinten gyakorolja a jóga hagyományos útját, és tanfolyamokon adja át tapasztalását a tanítványoknak."

Bede Pálma - Calendula Ayurvedikus és Orvosi Klinika alapító, fitoterapeuta, pancsakarma technikus

Pálma Európa egyik vezető és 30 éve sikeresen működő ájurvéda klinikájának alapító tagja és a budapesti intézmény vezetője. Szaktudását illetően már ez is önmagáért beszél, és ehhez jön még Pálma végtelen kedvessége és mindent elárasztó nyugalma. Ebben az intézményben a keleti orvosi rendszerek terápiái egyesülnek a nyugati medicina modern orvosi technológiájával. Pálma átfogó tudásából és számottevő tapasztalataiból a gyakorlati képzés során és vendég előadóként is megoszt velünk néhány fontos részletet.

A képzés állandó oktatói mellett rendszeresen felkérünk olyan vendég előadókat, akiknek jelentős tapasztalata és tudása van az ájurvéda területén. Orvosok, terapeuták, táplálkozási szakemberek, akik betekintést engednek különleges módszereikbe, gyógyító technikáikba, amelyekben saját tudásukat az ájurvéda rendszerével egészítették ki. 

A képzés helyszíne és tervezett időpontjai:

A képzés helyszíne:

1132 Budapest, Csanády utca 10.

A képzés személyesen látogatható és ONLINE formában is elérhető. Az előadások felvételei a képzés végéig – vagy amíg szükséges – felvételről visszanézhetők.

A képzés összesen 2×4 nap elméleti és 1 nap gyakorlati oktatásból áll (a gyakorlat nem kötelező), a képzési napok részben hétvégére esnek (a vidékről feljáró hallgatók kérésére).

A tervezett képzési időpontok: 

 • Első elméleti képzési alkalom (4 nap, csütörtöktől vasárnapig):  2024. április 25-28-ig
 • Második elméleti képzési alkalom (4 nap, csütörtöktől vasárnapig): 2024. május 23-26-ig
 • Gyakorlati képzés időpontja (1 nap):  2024. június 8. 
 • A gyakorlati képzés helyszíne: CALENDULA BUDAPEST – 1137 Budapest, Szt. István krt. 20. 3. emelet 1., 28-as kapucsengő

Az időpontok nem véglegesek, a képzés indulásáig a résztvevők kéréseinek figyelembe vételével változhatnak! 

6CE931C2-2490-4FE1-A1BD-D168C08A66A3_1_201_a

A képzésre való jelentkezéshez görgess lejjebb és írj nekünk! A jelentkezés véglegesítéséhez 30.000Ft előleget fogunk kérni Tőled, a részleteket megírjuk email-ben a számodra.

Ha meggondolod magad, vagy bármi közbejön és mégsem tudsz a képzésen részt venni, amennyiben a jelentkezési határidő előtt jelzed nekünk, az előleget visszaküldjük Neked.

Jelentkezési határidő: 

 • 2024. március 15.

Ha kizárólag online szeretnél részt venni a képzésben, akkor a tanfolyam indulásáig bármikor jelentkezhetsz! A képzés megkezdéséhez a tandíj 50%-ának befizetése szükséges a képzés megkezdése előtt.

A képzésen személyesen résztvevők maximális létszáma 15 fő.

A gyakorlati képzés a kizárólag online formában tanulóknak nem kötelező a tanúsítvány megszerzéséhez, azonban a képzés úgy teljes.

Ha kizárólag online szeretnél velünk tanulni, görgess lejjebb 👇🏼 a „gyakori kérdésekhez” és olvasd el, hogy a legideálisabb az online képzési forma. 

Jelentkezz a 100 órás ájurvéda kurzusra, ami

Hivatalos felnőttoktatási képzésről szóló tanúsítványt adó képzés;

Hiteles és magasan képzett oktatókkal;

Nem igényel a témában előképzettséget, felsőfokú végzettséget;

Önmagad és családod egészségének megörzésére, vagy segítő szakmádban is alkalmazhatod;

Mély filozófiai és valóban gyakorlati tudást egyszerre adó képzés.

A 100 órás ájurvéda tanfolyam ára:

 250.000Ft

Fenti összeg a gyakorlati képzés díját is tartalmazza, melynek az elvégzése nem kötelező! A gyakorlat nélkül a képzés ára:
220.000Ft
Részlet fizetési lehetőséget is biztosítunk!
További információt találsz lejjebb görgetve! 👇🏼

További információkhoz és jelentkezéshez küldj üzenetet!

A neved és email címed megadásával jelezheted jelentkezési szándékod a képzésre, vagy kérhetsz további információkat! Az adatok megadásával semmilyen kötelezettség nem jár! Az adataid megadása és az üzenetküldés nem jelenti azt, hogy jelentkeztél a képzésre!

Ha kérdéseid vannak érdemes picit lejjebb görgetned a gyakori kérdésekhez….👇🏼

FIGYELEM! A képzésre a helyek személyes részvétellel korlátozottak, ha személyesen szeretnél a képzésen részt venni érdemes mielőbb felvenned a kapcsolatot velünk itt!

Ha kérdésed van keress bizalommal! 
Namaste,

hana-aláírás2

Gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha nem tudok személyesen rész venni?

A kurzust úgy terveztük, hogy törekedtünk a személyes részvételre, de természetesen ennek lehetnek akadályai, amilyenek például a vírushelyzettel kapcsolatos korlátozások voltak. Illetve több korábbi hallgatónk külföldről, vagy vidékről nem tudott eljönni ennyi alkalommal, ezért a képzést online is elérhetővé tettük. Az online oktatás részleteiről részletesen tájékoztatjuk a jelentkezőket a képzés megkezdése előtt. 

Fizethetek részletekben?

Igen. Lehetőséged van 2 részletben fizetni a kurzus díját, ez esetben a jelentkezésed után, a képzés előtt (2024. március 19-ig) kell rendezni a képzés díjának 50%-át, majd 2024. április 9-ig,  a 2. alkalom, vagyis a kurzus fele előtt a díj második részét is szükséges rendezni a folytatáshoz.

Hogyan véglegesítem a jelentkezésemet?

A jelentkezés akkor számít véglegesnek, ha elutalod a képzés tandíjának egy jelképes részét, 30.000Ft-ot előlegként. Ezt az összeget a jelentkezési határidő után már nem tudjuk visszafizetni, hiszen azért kérjük, hogy tudjunk kalkulálni esetleges terem bérléssel, vendég előadókkal és egyéb költségeket érintő tényezőkkel. 

Jelentkezhetek-e a határidő után?

Igen, de személyes jelenléttel már valószínűleg nem lesz helyed…..🤓 Ha online szeretnél résztvenni a képzésen, akkor szinte bármikor jelentkezhetsz, amíg a képzés tart, mert minden előadás és tananyag rendelkezésre áll online is. 

Mettől-meddig tartanak az előadások a képzési napokon?

A képzések általában 10-től 16 óráig tartanak, de az előadások hossza a résztvevőktől is függ, amikor a hallgatók aktívak és kérdeznek, akkor az előadások általában hosszabbak.

Van a képzés végén vizsga?

Igen, van! 🙂 És elsősorban Nektek fontos, hiszen azt szeretnénk lemérni vele, hogy megértettétek-e a tanult összefüggéseket, az ájurvéda alapelveit és tudjátok-e majd hasznosítani az életetekben? A vizsga írásbeli és otthon ki tudjátok dolgozni az összes tananyag használatával.

Ismétlőként hogy vehetek részt a képzésen?

Ahogy korábban is, egy minimális díj ellenében a teljes képzésen ismét részt vehetsz ONLINE formában. Ennek a díja 30.000Ft. Ez az összeg a gyakorlati hétvége díját nem tartalmazza, ha szeretnél rajta részt venni kérlek jelezd előre és amennyiben marad hely, külön díj ellenében be tudsz kapcsolódni ide is! 🙂

Mi a feltétele a felnőttképzési tanúsítvány megszerzésének?

 • A tananyag  elsajátítása és sikeres vizsgatétel; 
 • a tanfolyami költség teljes kifizetése;
 • online képzési formában a Zoom konzultációkon való részvétel;
 • a felnőttképzési adatlap visszaküldése időben és kitöltve a helyes adatokkal.

Ha csak ONLINE szeretnék részt venni, akkor is kötelező a gyakorlat?

Nem! A gyakorlat lehetőség, nem kényszer! 🙂 Gyakran külföldről, vagy Budapesttől nagyobb távolságban élő hallgatóink kizárólag online vesznek részt a képzésben, ez ugyan olyan, teljes értékű tudást ad. Ez alkalommal a képzést kiegészítettük egy gyakorlati hétvégével, mert erre igény volt és mert zseniális és autentikus szakemberrel van lehetőségünk együtt dolgozni. A gyakorlati képzésen megismerheted az ájurvéda terápiás módszereinek alapjait, megtapasztalhatod a különleges, indiai gyógynövények illatát, aromáját, láthatod és kipróbálhatod a speciális eszközöket, izzasztó kabint, csodás tömör fa masszázs asztalokat, gyönyörű réz tálakat, aranyló, aromás olajokat. De, ha nincs lehetőséged eljönni, akkor a számodra a képzés díja 30.000Ft-tal csökken, vagyis 220.000Ft lesz.

A részletekről kérdezz bátran itt: kepzes(kukac)hana.hu

Ha személyesen részt veszek a képzésen, akkor is kihagyhatom a gyakorlatot?

Igen, de ha ez a képzés, vagyis az ájurvéda érdekes a számodra, akkor nem érdemes így döntened, mert kevés olyan képzést találsz, ahol lehetőség van az elméleti képzésen felül a gyakorlati alkalmazásba is bepillantani, ráadásul ennyire autentikus forrásból. 🙂

 

Vélemények a tanfolyamról

Krisztina

Hálás vagyok, amiért elindulhattam ezen az úton, és sok-sok izgalmas téma került a látóterembe, szeretném és fogom is bővíteni tudásomat az alternatív gyógyászatok, az asztrológia, számmisztika, energetika és minden egyéb más érdekes bölcselet terén. Nincsenek véletlenek, amikor készen állok az újabb lépcsőfokra, mindig felbukkan egy új lehetőség.

Köszönöm a 100 órás ajurvéda kurzus tanításait is, hasznos volt számomra, hogy mélyebb betekintést kaphattunk az ajurvéda filozófiai hátterébe, működésünk folyamataiba, újabb gyógynövényeket ismerhettünk meg és sok betegség/tünet kapcsán is bővíthettük tudásunkat.

Tímea

Nagyon köszönjük a mérhetetlen törődést és mindenek feletti tudást, amit kaptunk tőled/tőletek! Köszönjük a türelmet és a szeretetet. Megtanulhattuk az ayurveda világának egy részletét és betekintést kaptunk a panchakarma, abhyanga gyógyitó fázisaiba is. Csodásak vagytok!🙏🏾 Várjuk a következő képzést!

Viktor

Én járom a vidéket és keresem az igaz forráshoz kapcsolódó Tanítókat. Eddig sajnos kevéssel találkoztam. Most ismét találtam egy igazit🙏 Áldás kísérjen utadon🙏 És fogadd szeretettel az elkövetkező időszakot. Köszönöm, hogy megismerhettelek ❤️

Krisztina

Hálás vagyok, amiért elindulhattam ezen az úton, és sok-sok izgalmas téma került a látóterembe, szeretném és fogom is bővíteni tudásomat az alternatív gyógyászatok, az asztrológia, számmisztika, energetika és minden egyéb más érdekes bölcselet terén. Nincsenek véletlenek, amikor készen állok az újabb lépcsőfokra, mindig felbukkan egy új lehetőség.

Köszönöm a 100 órás ajurvéda kurzus tanításait is, hasznos volt számomra, hogy mélyebb betekintést kaphattunk az ajurvéda filozófiai hátterébe, működésünk folyamataiba, újabb gyógynövényeket ismerhettünk meg és sok betegség/tünet kapcsán is bővíthettük tudásunkat.

Tünde

Nagyon szépen köszönöm ezt a tanfolyamat, mert teljesen megváltoztatta az életemet.
Alig várom a következő találkozást.

Vivien

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy eljárhattam a képzésekre. Nagyon nagyon rég nem töltött fel így semmi, tudod van, amikor egy érzést már nagyon rég nem éreztél, aztán hosszú idő elteltével újra érzed. Amikor már azt hitted, hogy a régi energiáid soha nem térnek vissza, aztán bumm berobban újra és az annyira de annyira jó érzés. Feltölt, felemel a hála érzése.
Nagyon motivált lettem és a kedvem is sokkal jobb és ezt Neked, Nektek köszönhetem.